Kennismaken


Wilt u vrijblijvend kennismaken met de Filatelistische Kontaktgroep Spanje ~ Portugal "Iberia", dan bent u van harte welkom op de eerstkomende (gezamenlijke) bijeenkomst (met vereniging LACA) die zal plaatsvinden op zaterdag 25 maart 2023 in het vergader-centrum "H.F. Witte", Henri Dunantplein 4, te De Bilt.
De zaal is vanaf 12.00 uur beschikbaar. Aanvang van de bijeenkomst : 13.00 uur. Koffie (etc.) en belegde broodjes zijn aldaar -tegen betaling- verkrijgbaar.

AGENDA :
1. Opening;
2. Lezingen;
3. Rondvraag;

De zaal in De Bilt is te bereiken:

Per auto:

Rijdend op de A27 (Hilversum - Breda) neemt u ter hoogte van de stad Utrecht de afslag 30 (Veemarkt - De Bilt). Rij richting De Bilt (over de Biltse Rading) en bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtsaf (Blauwkapelseweg). Na ± 150 meter gaat u linksaf (de Alfred Nobellaan) en na ongeveer 500 meter ziet u aan uw linkerhand het Cultureel & Vergadercentrum “H.F. Witte”.

Per openbaar vervoer:

Buslijn 77 rijdt van het Busstation Zuid bij het NS Centraalstation Utrecht naar NS station Bilthoven. Uitstappen bij de halte Blauwkapelseweg hoek Alfred Nobellaan in De Bilt. Volg de Alfred Nobellaan 500 meter en u ziet H.F.Witte aan uw linkerhand. Dit is ca. 5 minuten lopen.
Stapt u uit op de Hessenweg in De Bilt dan loopt u via de Looydijk naar de Alfred Nobellaan en dan ziet u het centrum voor u. Vanaf de Hessenweg is het ook ca. 5 minuten lopen.

Volgende bijeenkomst:

De volgende bijeenkomst wordt gehouden op 13 mei 2023 te Nieuwegein-zuid: 't Veerhuis.